WIJ WERKEN VOOR

PARTICULIEREN 

die een woning willen aangepast aan hun persoonlijkheid en levensstijl

Ben je niet (meer) tevreden met je woning?

Wij bekijken hoe je je huidige of toekomstige woning kan aanpassen om ze gezelliger te maken, groter te doen aanvoelen, praktischer in te delen enz...

We maken een ontwerp rekening houdende met je (gewenste) levensstijl, budget en esthetische voorkeuren. 

ZELFSTANDIGEN EN STARTERS

die een glanzende (her)start van hun activiteit willen

Een eeste indruk krijg je maar 1 keer. Veel klanten of patiënten zien eerst je interieur voor ze jou leren kennen. Als dat interieur in lijn ligt met jouw visie, trek je de klanten of patiënten aan die bij jou passen en blijven ze terugkeren.

(kleinere) kantoren en bedrijven

die willen groeien

 • Je beseft dat je werknemers het belangrijkste bezit zijn van je organisatie en dat de huidige inrichting niet is aangepast aan hun noden en behoeften om de nodige productiviteit, creativiteit en enthousiasme aan de dag te leggen.

 • Je interieur stuurt mee de motivatie en het gedrag van de werknemers - en je wil die verbeteren.

 • Je wil je bedrijf klaarstomen voor de toekomst, de huidige indeling/inrichting moet er aan aangepast worden.

 


FORMULES

Als interieurarchitect staan we je met raad en daad bij. Hieronder vindt je een aantal veel gevraagde formules. 

Bekijk zeker ook de 'veel gestelde vragen' onderaan de pagina. 

ALL-IN  TOTAALPROJECT

Onze 'sleutel-op-de-deur' -formule van voorontwerp tot oplevering. Wie met ons werkt voor een totaalproject, kiest voor minder verbouwstress en de zekerheid dat de afwerking even verfijnd zal zijn als het ontwerp.

HAALBAARHEIDSSTUDIE

Is er twijfel of je project financieel en/of ontwerpmatig wel haalbaar is? 

Dan beginnen we met een voorstudie: we zetten de eerste stappen en gaan verschillende mogelijkheden na om het project haalbaar te maken.

Blijkt het project haalbaar, dan gaan we over naar een volgende formule.

ONTWERP

Wil je pas in latere fase tot uitvoering overgaan (1, 2 of misschien wel 3 jaar later?), dan bieden we voor nu een offerte voor een ‘ontwerpopdracht’ aan. Later, wanneer je er klaar voor bent, gaan we over naar een overeenkomst voor een volledige opdracht.

INTERIEURADVIES OP JE BOUWPLANNEN

Heb je bouwplannen, maar zijn die nog in de ruwbouwfase of ben je zelfs nog niet begonnen? Dan contacteer je ons op het juiste moment! Wij bekijken graag de bouwplannen die je van je architect of bouwfirma hebt gekregen en geven gericht advies in functie van de verdere interieurafwerking en -inrichting. Als interieurarchitecten kijken we met een kritisch oog naar de functionaliteit van de ruimtes en analyseren we of deze geoptimaliseerd kunnen worden. Indien gewenst, screenen we ook het lastenboek en geven we je het nodige advies.

ANDERE WENSEN?

Kunnen we jou ergens anders mee helpen? Vraag het ons en we bekijken hoe we kunnen helpen!


PRIJZEN

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we na welke formule bij jou en je project past.

Op basis van de input die je geeft over je project, kunnen we vervolgens een offerte op maat aanbieden.

AEnB2Upk08lsdrLtA9nqZeMuEzJ63m6LGvHU5t6z


RENOVEREN ZONDER ZORGEN

We houden niet van verrassingen en conflicten proberen we te vermijden,

daarom houden we de touwtjes in handen en laten we zo weinig mogelijk aan het toeval over. 

Door onze grondige en gestructureerde aanpak worden bovendien onvoorziene werken tot een minimum beperkt en kopzorgen en meerprijzen vermeden.

 
Ontwerp stijlvolle barkast met licht in de eetkamer.
FAQ: Veel gestelde vragen.

FAQ

Tussen dromen over een nieuw interieur en de start van een project zitten vaak nog een heleboel vragen.

De vragen en antwoorden hieronder kunnen meer duidelijkheid scheppen. 

Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact op. 

background-leaf-wall

Doen jullie ook grote/kleine projecten?​

 • We streven naar een goed evenwicht tussen grote en kleine projecten, d.w.z.:

  • projecten van 50 tot 250 m²

  • projecten met een bouwkost* tussen € 70.000  tot € 350.000  

​(* de bouwkost = het bedrag dat je de aannemers betaalt excl. btw. Hier moet je dus nog btw en onze werkuren bijrekenen)

 • Belangrijk is dat we “met gezond verstand” kunnen werken: een ontwerp kan iets meer low-budget of iets meer high-end uitgewerkt worden, maar het moet realistisch blijven. 

Hoeveel kost een nieuw interieur?

 • We houden rekening met je beschikbaar budget. Dit wil niet per se zeggen dat wat je wil ook mogelijk is voor het budget dat je in gedachten hebt. We adviseren je wel over de mogelijkheden om je wensen en je budget op elkaar af te stemmen. Nadien vinden we het heel belangrijk om daar niet van af te wijken. Wees dus van in het begin transparant over je budget.

 • Zowel voor onze diensten als voor de werken die je wil laten uitvoeren hangt dat van verschillende factoren af, zoals de oppervlakte, inhoud en moeilijkheidsgraad van het project, de materiaalkeuze en afwerkingsgraad, hoeveel ontwerprondes nodig zijn, enzovoort. De meeste van onze renovatieprojecten variëren tussen €1.100 en €1.800 /m² bouwkost. 

​(* de bouwkost = het bedrag dat je de aannemers betaalt excl. btw. Hier moet je dus nog btw en onze werkuren bijrekenen)

 • Heb je totaal geen idee of wat je wil financieel haalbaar is? Dan kunnen we beginnen met een haalbaarheidsstudie. Daarin zetten we de eerste stappen en gaan we de verschillende mogelijkheden na om een project haalbaar te maken binnen je budget.

Kan ik enkel een ontwerp laten maken?

 • Ja, als je de uitvoering pas in latere fase wil doen (1, 2 of misschien wel 3 jaar later), dan bieden we voor nu een offerte voor een ‘beperkte opdracht’ aan. Later, wanneer je er klaar voor bent, gaan we over naar een overeenkomst voor een volledige opdracht.

Werken jullie in heel België?

 • Wij focussen op projecten tot 45 minuten rijden van ons kantoor in Harelbeke. Dit doen we om efficiënt te werken en om onze ecologische voetafdruk te beperken.

Is het mogelijk om 's avonds en/of in het weekend af te spreken?

 • We zetten ons elke werkdag 100% in voor onze klanten. Na onze werkuren hebben we ook onze privé-verplichtingen, lassen we ontspanningsmomenten in en maken we tijd voor ons gezin. 's Avonds afspreken is daarom niet evident, maar kan sporadisch en in de mate van het mogelijke wel in de ontwerpfase - maar nooit in het weekend. In de uitvoeringsfase zijn afzonderlijke besprekingen zelden nodig, maar is het wel belangrijk dat je telefonisch vlot bereikbaar bent bij eventuele vragen en mails opvolgt om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Andere vragen?