Het coronavirus brengt heel wat nadelen met zich mee, maar creëert ook tijd om eindelijk werk te maken van de bouw- of renovatieplannen waar je al langere tijd van droomde.

M-INT past zich aan: vanuit ons thuiskantoor werken we graag vanop afstand mee aan de eerste stappen voor jouw nieuw interieur. 

Zo bespaar jij binnenkort tijd wanneer het normale leven weer op gang komt.

 

Tijdens de verstrengde maatregelen kan je bij M-INT terecht voor: 

online diensten

Professioneel interieuradvies op je bouwplannen

Heb je bouwplannen, maar zijn die nog in de ruwbouwfase of zelfs nog niet? Dan contacteer je ons op het juiste moment! Wij bekijken graag de bouwplannen die je van je architect of bouwfirma hebt gekregen en geven gericht advies in functie van de verdere interieurafwerking en -inrichting. Als interieurarchitecten kijken we met een kritisch oog naar de functionaliteit van de ruimtes en analyseren of deze geoptimaliseerd kunnen worden. Indien gewenst screenen we ook het lastenboek en geven we je het nodige advies.

 

Eerder mochten we dit al doen voor een woning in Zwevegem.

Hoe dat is verlopen, lees je hier.

Ontwerp op basis van eigen opmetingen

Is de tijd rijp om je badkamer, woonkamer of keuken eens onder handen te nemen? Momenteel komen wij niet bij jou langs om opmetingen uit te voeren, maar dit kan je eigenlijk perfect zelf. Wij geven je graag alle nodige instructies om jouw ruimte zelf nauwkeurig op te meten. Op basis daarvan, en uiteraard een kennismakingsgesprek over jouw wensen en behoeften, creëren we een 2D- en 3D-ontwerp. Vervolgens bespreken we alle mogelijkheden tijdens een videocall.

vRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Denk je eraan om in de nabije of iets verdere toekomst te verbouwen, te renoveren of je interieur te vernieuwen? Dan kunnen we nu alvast vrijblijvend kennismaken. Via een videocall leren we je graag kennen bij een kop koffie, al zal je deze keer zelf voor je koffie moeten zorgen… 😉

Vraag hier de gratis gids 'Meten is Weten' aan:

IK WIL ACTIE

Ik wil graag een offerte en meer informatie over de aanpak voor:
Ik bezorg volgende documenten via mail aan hanna@m-int.be:

MEER INFORMATIE

0492 503 532

hanna@m-int.be

Tramstraat 15

8530 Harelbeke

BE0806 896 973

Copyright M-INT interieurarchitectuur | All Rights Reserved 

  • M-INT op Instagram
  • M-INT op Pinterest
  • M-INT op linkedIn
  • M-INT op facebook