renovatie EN INRICHTING woning - WMAR

Blankenberge, West Vlaanderen

Ontwerp 2018

‘Licht, rustgevend, gezellig, kwalitatief en warm’ zijn enkele trefwoorden waaraan deze herinrichting moest voldoen.

De woning was klassiek ingedeeld met een aparte keuken. Groot in m², maar door de positie van deur- en raamopeningen niet echt praktisch in te richten. De opsplitsing van de ruimtes maakte tevens dat de woning naar binnen gericht was, met nauwelijks contact met de tuin.

Door de muur tussen keuken een eetruimte te verwijderen ontstonden er heel wat nieuwe mogelijkheden. Een doordachte positionering van kasten en aanrecht zorgt voor een logische circulatie, maar ook dat de blik naar buiten wordt gericht en de relatie met de tuin vergroot.

Materialen en kleuren zijn gekozen i.f.v. onderhoudsgemak en de trefwoorden waaraan de inrichting moest voldoen.

Render van het ontwerp - renovatie en inrichting leefruimtes.
3D-beeld van het ontwerp van een woonkamer met haardwand.
Ontwerp open keuken: aan het eiland is een toog voorzien die het werkblad uit het zicht van de woonkamer houdt.
Render ontwerp keuken. Renovatie inrichting van een woning.