top of page

 

DE STIJL WAARIN WIJ ONTWERPEN?

 

“Wat is jullie stijl? “ wordt ons weleens gevraagd. Een gemakkelijke vraag, maar het antwoord is moeilijk want we zien verschillende stijlen graag en die zijn niet allemaal met een naam te benoemen.  En wat de ene bijvoorbeeld ‘modern’ noemt, vindt de andere al ouderwets…

 

De look & feel van een woning hangt nauw samen met het karakter en de levensstijl van de bewoner. Een ruimte inrichten voor jou zal een ander ontwerp opleveren dan wanneer we diezelfde ruimte inrichten voor je schoonouders, je buren of je collega. Het is zoeken naar een match. En laat dat net zijn wat we graag doen. 

We illustreren dit hieronder met een keuken/eetruimte van 4,5 x 7,3m. 

"De 'stijl' hangt af van het karakter en de levensstijl van de bewoner"

1 ruimte, 3 stijlen

We tonen drie keer dezelfde ruimte. De afmetingen en functie zijn gelijk. De bewoners, hun leeftijd, karakter en levensstijl verschillen. Kan jij ze onderscheiden? We zoeken:

  • Een jong, energiek gezin. Prille dertigers met jonge kinderen die vaak vrienden en familie over de vloer krijgen en wiens woning tegen een stootje moet kunnen. Kortom: een woning waarin geleefd mag worden. 

  • Een stel levensgenieters. Ze houden van schoonheid, rust en lekker eten in goed gezelschap. En dat kan, nu de kinderen op kot zitten of het huis uit zijn.  Het kloppend hart van hun woning is niet een keuken waarin je kan eten, maar eerder een eetplaats waar gekookt kan worden.

  • Een koppel dat van luxe houdt. Ze hebben graag het gevoel dat ze op restaurant zitten. Orde en netheid vinden ze belangrijk, samen met gezelligheid en geborgenheid.

‘stARTISTIC’ is een stijl voor de rijpere millenial, de ambitieuze jongvolwassene die voor de eerste keer zijn/haar woning volledig naar zijn goesting kan inrichten. De bewoner is energiek en creatief en dat straalt ook zijn woning uit. Geen saaie, alledaagse of tijdloze bedoeningen, nee, deze mensen gaan voor het interieur dat ze hier en nú willen en daarbij experimenteren ze al te graag met alternatieve materialen, detaillering, indeling en gebruik van de woning.

M-INT ontwerpt in verschillende stijlen. Variant A

‘Soft Hearted’ is een stijl voor romantische zielen en voor mensen die tot rust willen komen in hun woning. Er wordt gewerkt met een kleurenpalet van verschillende zachte toon-op-toon kleuren. Meestal zijn dat lichte grijstinten en pastelkleuren, maar soms kan het ook donkerder voor een winterse gezelligheid. Er is een voorkeur voor natuurlijke materialen en er wordt veel aandacht besteed aan het integreren van verschillende texturen. De vormentaal kan zowel de minimalistische als de meer landelijke kant opgaan.

M-INT ontwerpt in verschillende stijlen. Variant B

‘Noble & Clean’ is een luxueuze stijl waarbij gewerkt wordt met eerlijke en edele materialen: we kiezen vaak voor natuursteen met een opvallende tekening die de aandacht trekt. Er wordt gespeeld met volumes, details zijn uitgepuurd, decoratie is overbodig. Alle aandacht moet naar de materialen en compositie gaan. Zowel materialen als uitvoering zijn van onberispelijke kwaliteit. Het zijn interieurs van hoogstaand niveau waarmee met zorg moet omgegaan worden. Niet geschikt voor wildebrassen!

M-INT ontwerpt in verschillende stijlen. Variant C

Nog geen match voor jouw stijl gevonden?

Geen probleem, er zijn nog ontelbaar veel andere mogelijkheden.

OF

 neem meteen contact op en wij maken

een persoonlijk ontwerp op basis van jouw (levens)stijl

bottom of page