M-INT interieurarchitectuur

Tramstraat 15 -  8530 Harelbeke - 0492 50 35 32hanna@m-int.be - BE0806.896.973

 

Over ons

Hanna Meskens

interieurarchitect

Pieter-Jan Vandenbulcke

interieurarchitect

-FASCINATED BY INNOVATION, INSPIRED BY CHANGE-

Sinds onze ontmoeting in 2004 zijn wij onafscheidelijk. Reeds tijdens onze studies beleefden we plezier in het samen werken aan opdrachten en bedenken van concepten. Na het afstuderen (2006 en 2008) startten we elk afzonderlijk onze professionele carrière, maar bleven ’s avonds, in de weekends en op vakantie onze ideeën en opvattingen over ons werk uitwisselen. Zowel over esthetische, technische als praktische aspecten. 

In de loop der jaren is onze visie op (interieur)architectuur geëvolueerd.

Wij zijn er van overtuigd dat (interieur)architectuur niet enkel draait om esthetiek, maar dat een herinrichting impact moet creëren. We zijn gefascineerd door de invloed die de omgeving heeft op de mens en zijn activiteiten, maar ook omgekeerd hoe veranderende gewoontes, normen en waarden een invloed hebben op onze omgeving en inrichting.

De wereld verandert continu - op alle vlakken - en interieur- en architectuur moeten ook regelmatig aangepast worden om nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken, er op in te spelen of er aandacht op te vestigen. Daarom voeren wij regelmatig onderzoek naar de ontwikkelingen in de wereld op verschillende vlakken (ecologie, demografie, technologie, economie, gezondheid, HR, …). We houden ervan om met deze inzichten creatief aan de slag te gaan, maar bovenal geeft het een ongelooflijke voldoening wanneer we complimenten krijgen van de klant genre ‘ons leven is gemakkelijker geworden / we ervaren minder stress / de werknemers behalen meer resultaten/ de sfeer in het gezin  of op de werkvloer is verbeterd / we trekken veel meer en het juiste type klanten aan / …’.

 

Met deze visie zijn we in 2017 met M-INT gestart en op deze manier willen we verder blijven evolueren.

USER-CENTERED DESIGN EVIDENCE BASED DESIGN CUSTOMER CENTERED DESIGN REGENERATIVE DESIGN NEURODESIGN 

BIOPHILLIC DESIGN DESIGN THINKING TRENDRESEARCH FUTURE THINKING

Navigeer naar ons portfolio voor meer inspiratie

  • M-INT op Instagram
  • M-INT op Pinterest
  • M-INT op linkedIn
  • M-INT op facebook